Οκτώβριος με εμπιστοσύνη στο Θεό

Καλό μήνα αγαπημένη παρέα του μπλογκ!
Το Φθινόπωρο ξεκίνησε πολύ δύσκολα. Στην καθημερινότητα μας εισέβαλαν πολλές άσχημες ειδήσεις, γεγονότα που μας πόνεσαν κι ο Σεπτέμβρης που φεύγει θα μείνει στη μνήμη μας ως ο χειρότερος των τελευταίων ετών. 
Σε όλη αυτή την πίκρα που νιώθουμε να ραγίζει τις καρδιές μας, σίγουρα υπάρχει και μια τόση δα μικρούλα χαραμάδα ώστε να  μπορέσει να τρυπώσει λίγο φως. 

Το ξέρω από μένα. Το φως της ελπίδας μπορεί να βρει το δρόμο του ακόμα κι από μια σχεδόν αόρατη χαραμάδα που δε γνώριζα καν πως υπάρχει. Σε κάθε μικρή ή μεγάλη δυσκολία που θα έρθει στη ζωή μου ξέρω πως η εμπιστοσύνη στο Θεό είναι εκείνη που οδηγεί το φως στην ψυχή μου και πως ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρω να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία είναι η βαθειά και απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό. 

Αυτό το μήνα, θα διαβάζω κάθε μέρα ένα  εδάφιο από την Αγία Γραφή που θα μου υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να χάνω την εμπιστοσύνη στο Θεό και την ελπίδα μου. 


Σας χαρίζω με αγάπη το εκτυπώσιμο αρχείο του Οκτώβρη 


 




Και μια χρωμοσελίδα με τα λόγια του Χριστού 







Ευχαριστώ πολύ τον άντρα μου  για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του κάθε φορά που φτιάχνω εκτυπώσιμα της Αγίας Γραφής... 

Την Αγία Γραφή, μπορείτε να τη βρείτε στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην πλατεία του Αγίου Μήνα. 




Όλα τα εκτυπώσιμα αρχεία που βρίσκονται στο blog είναι δωρεάν σε ανάμνηση του πατέρα Ευσέβιου 



Υ.Γ. Αύριο αρχίζει το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στους 99,7 στα FM. Το επόμενο Σάββατο ξεκινάει και η "Κόκκινη κλωστή" 

Καλό κι ευλογημένο μήνα! 

Σχόλια

  1. Όλα υπέροχα.... Πολλές ευχές για μια καλή και ευλογημένη ραδιοφωνική χρόνια με την υπέροχη εκπομπή Κόκκινη κλωστή δεμένη και την μοναδική και γλυκιά φωνή σου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Η υψηλότερη μορφή άνοιξης!!!