Ήρθαν οι ταχυδρόμοι


Το Δεκέμβριο που μας πέρασε, οι "Ταχυδρόμοι του Ουρανού"  https://katixitikosxolio.blogspot.com/?m=1
ξεκίνησαν μια πρωτότυπη δραστηριότητα.  Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι  τα Χριστούγεννα μέσω του καναλιού τους στο YouTube.  https://youtube.com/playlist?list=PLmomrnMOU4-gb-gjGWS2e_70k61a7BrSa


Κάθε φορά, που ο Μανόλης ερχόταν από το σχολείο,  ήθελε να παρακολουθούμε τα μικρά  όμορφα  βιντεάκια για τον Άγιο της  ημέρας, να μαθαίνουμε πληροφορίες για τη ζωή του και να ψάχνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα  που βλέπαμε στο τέλος του κάθε βίντεο. Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος, γιατί με το συγκεκριμένο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης ανακάλυπτε καινούργια πράγματα , έψαχνε να βρει πληροφορίες ώστε να απαντήσει σωστά   και  να κερδίσει ένα   δωράκι αλλά πολύ περισσότερο, επειδή το ημερολόγιο των Ταχυδρόμων  του Ουρανού ήταν μια χριστουγεννιάτικη  οπτικοακουστική δραστηριότητα . 



Ένα καθημερινό παιχνίδι μέχρι τη μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Χριστού. Έτσι λοιπόν, πρότεινε στον αδερφό του να συμμετέχουν μαζί και να  βρίσκουν  τις απαραίτητες (αλλά εύκολες) απαντήσεις στο ερώτημα της κάθε μέρας.


Η χαρά του ήταν μεγάλη κάθε φορά που ερχόταν το e-mail από τους Ταχυδρόμους του Ουρανού και διάβαζε πως είχε απαντήσει σωστά, και σήμερα   αυτή η χαρά έγινε μεγαλύτερη καθώς παρέλαβαν  μαζί με τον αδερφό του  το "Πιστοποιητικό"  και τα δωράκια τους:  Σταυρούς, κομποσκοίνια, μυρωδάτα  σαπουνάκια , κεράσματα  και μια υπέροχη εικόνα του Αγίου Γεωργίου φτιαγμένη από μελισσοκέρι.



Μέσα στο φάκελο υπήρχε και η εφημερίδα των Ταχυδρόμων του Ουρανού, με ωραία και ωφέλιμα κείμενα, κατασκευές και συνταγές. 




 Είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος κι ευχαριστούμε από καρδιάς τους αγαπημένους μακρινούς μας φίλους για τα τόσο υπέροχα δωράκια και την αγάπη τους. 






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Σαρακοστή!!!

Το Πρώτο Πάσχα