Αναγνώσματα και δημιουργίες της Κόκκινης Κλωστής.



"Όλα ξεκίνησαν από μια πέτρα που έσπασε τη σιωπή της για να εκμυστηρευτεί στον Καλλίστρατο την ξεχασμένη ιστορία της Πολιτείας των Αηδονιών. 


Αυτήν την ιστορία θα διηγηθεί λίγο αργότερα ο παραμυθάς στον θλιμμένο βασιλιά που κυρίεψε την Πολιτεία μόνο για ν' ακούσει τ' αηδόνια της, μήπως καταλάβει γιατί ποτέ του δεν τ' άκουσε.

Είναι που τ' αηδόνια τραγουδούνε πρώτα στις καρδιές κι ύστερα στους κήπους. Ποιες καρδιές όμως; Αυτές που χτίζουν τη ζωή τους πάνω στην πέτρα ή αυτές που τη χτίζουν πάνω στην άμμο;"



Γειά σας αγαπημένοι ακροατές του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης! 

Τον υπέροχο Καλλίστρατο της Βασιλικής Νευροκοπλή τον αγαπήσατε ιδιαίτερα! Γι'αυτό, σήμερα στην" Κόκκινη Κλωστή" διαβάζουμε ακόμα μια ιστορία του αγαπημένου παραμυθά που μας διηγείται με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο  την Παραβολή για τα δύο σπίτια: 
Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 7, 24 - 27 


Συντονιστείτε στους 99,7 στα  FM  στις 10:30 το πρωί για να ακούσετε την ιστορία  του Καλλίστρατου και της Πολιτείας των Αηδονιών Κι όταν τελειώσει η εκπομπή  να μην ξεχάσετε να εκτυπώσετε το πασχαλινό ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης 



Στην ανάρτηση του  για ημερολόγιο υπάρχει και ο σύνδεσμος για να φτιάξετε με τα παιδιά την Κυρά Σαρακοστή με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. 




Καλή Ακρόαση και καλές Δημιουργίες!

Σχόλια

  1. Είναι ότι καλύτερο να μπολιάζουμε τις παιδικές καρδούλες με την αγάπη που μας δίδαξε ο Χρηστός, Ειρήνη μου μέσα από τα παραμύθια θα μάθουν να αγαπάνε.
    Μπράβο στην αρχιεπισκοπή για το έργο της.
    Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή με αγάπη και συγχώρεση. Καλή Άνοιξη φιλιααα! 🧡🤗

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής