Η Μαρία Φωτακέλη στην Κόκκινη κλωστή

Γειά σου αγαπημένη παρέα του μπλογκ! 
Τούτο το όμορφο Σάββατο του Ιούλη νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί στο Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στους 99,7 στα FM στις εκπομπή "Κόκκινη κλωστή" στις 12 το μεσημέρι φιλοξενώ τη συγγραφέα Μαρία Φωτακέλη που τόσο πολύ αγαπήσατε τα
 υπέροχα   βιβλία  της 




Ακούστε ΕΔΩ τη συνέντευξη 

Με αυτή την τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνέντευξη της κυρίας Φωτακέλη η εκπομπή" Κόκκινη κλωστή" σας αποχαιρετά προσωρινά. 

Θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για την αγάπη, τα καλά σας λόγια κάθε φορά που είχα τη χαρά να σας συναντώ στο ραδιόφωνο, στην ενορία, στο δρόμο, στο κέντρο της πόλης. Για όλη αυτή τη ζεστασιά της  ανθρώπινης επικοινωνίας που είναι τόσο δυσεύρετη στην εποχή του φαίνεσθε που ζούμε.  Συζητήσεις και κουβέντες αληθινές με ειλικρίνεια και απλότητα μακριά από ινσταγκεαμικές καρδούλες, και ταγκαρίσματα. Όλη αυτή η χαρά να μιλάς με έναν άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου, απέναντι σου και σε κοίτα στα μάτια.Η ζεστασιά που νιώθεις με ένα χαμόγελο! Αυτά που πραγματικά αξίζουν!

Ευχαριστώ από καρδιάς τις υπέροχες συγγραφείς που τίμησαν με την παρουσία τους το Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και την εκπομπή μου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αγαπημένες μου εκδόσεις "Πορφύρα" για την εμπιστοσύνη! 

Καλό κι ευλογημένο καλοκαίρι! Θα τα πούμε με καινούρια αναγνώσματα και συνεντεύξεις το φθινόπωρο!

* Στην ετικέτα του μπλογκ "Συνεντεύξεις" Μπορείτε να ακούσετε όλες τις αγαπημένες συγγραφείς να μιλούν για τα αναγνώσματα που τόσο αγαπάμε!



Σχόλια

  1. Υπέροχη συνέντευξη, σε μια ακόμα υπέροχη χρονιά με τα όμορφα παραμύθια της Κόκκινης Κλωστής!!! Καλό καλοκαίρι και με το καλό στη νέα σεζόν ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Νεραϊδοσπιτάκι

Η Τίνα ποντίκινα και η μαρμελάδα βατόμουρο

Εύκολο σπιτικό ψωμί