Ο μικρός μου Γίγαντας

Γεια σας φίλοι μου! Την υπέροχη παρουσίαση των βιβλίων του δικού μας  αγαπημένου Κρητικού συγγραφέα Νίκου Ψιλάκη είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαζί με το Μανόλη στην αίθουσα το Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 


Η εκδήλωση άρχισε με τη  θεατρική αφήγηση του παραμυθιού "Ο κρυμμένος θησαυρός του Χρόνου"  από την παιδαγωγό Ευαγγελία Ορφανουδάκη που  διάβασε με ξεχωριστό τρόπο την ιστορία και κατάφερε να μετατρέψει την αίθουσα σε  θεατρική σκηνή  μοιράζοντας ρόλους σε όποιον επιθυμούσε να συμμετέχει από το κοινό.  Ο Μανόλης που αγαπάει πολύ το θέατρο ήταν από τους πρώτους που ήθελε να συμμετέχει κι έπαιξε το ρόλο του "Γίγαντα" στην ιστορία. 



 χάρηκε ιδιαίτερα γιατί εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα και τα θερμά συγχαρητήρια του συγγραφέα και ολόκληρου του κοινού!
Τα βιβλία του Νίκου Ψιλάκη θα γίνουν πλέον τα αγαπημένα του αναγνώσματα  και δε θα ξεχάσει ποτέ ότι στην παρουσίαση τους έγινε ένας από τους ήρωες των παραμυθιών! 




Στο τέλος της βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον αγαγαπημενό μας συγγραφέα και να μας υπογράψει τα βιβλία του. 

 Κύριε Ψιλάκη Ευχαριστούμε! 💙


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής