Έβρεξε βιβλία!


Λιγάκι δύσκολες οι τελευταίες μέρες, αλλά τα προβλήματα είναι μέρος της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων. 
Η υγεία μου με ταλαιπωρεί με διάφορες ευφάνταστες καταστάσεις, αλλά Δόξα τω Θεώ  προσπαθώ να τα καταφέρω με την αγάπη της οικογένειας μου. 

Είμαι αισιόδοξη πως η Παναγία θα βοηθήσει να πάνε όλα καλά, και το καλοκαίρι που βρίσκεται μπροστά μας θα είναι υπέροχο! 

 Είναι ενα όμορφο , αλλά συννεφιασμένο απόγευμα του Μάη  που με βρίσκει στο σπίτι να χουχουλιάζω , να πίνω ένα ζεστό τσαγάκι στην αγαπημένη μου κούπα και να διαβάζω το βιβλίο μου... Πραγματικά έβρεξε βιβλία τον τελευταίο καιρό... Ιδιαίτερα χθες...


Πρώτα ξεκίνησα με το μυθιστόρημα της Παμ Τζενόφ "Τα εξαφανισμένα κορίτσια του Παρισιού " Από τις εκδόσεις "Μίνωας"
Ένα ιδιαίτερο και καλογραμμένο βιβλίο. 
Λίγα λόγια για την ιστορία που μας διηγείται:

 Η Γκρέις, πηγαίνοντας ένα πρωί  στη δουλειά της  βρίσκει μία βαλίτσα  κρυμμένη κάτω από ένα παγκάκι στο σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς την ανοίγει  ανακαλύπτει τις φωτογραφίες δώδεκα   γυναικών που της κινούν το ενδιαφέρον κι αρχίζει να ψάχνει  το παρελθόν .
Την επόμενη μέρα ανακαλύπτει πως η βαλίτσα ανήκε στην Έλανορ μια γυναίκα  που έδρασε στο δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και ήταν αρχηγός ενός  μυστικού δικτύου που στρατολογούσε γυναίκες  στην κατασκοπεία.
Τότε αρχίζει να ξετυλίγεται το μπερδεμένο κουβάρι της ιστορίας... 
Τι να απέγιναν άραγε τα κορίτσια των φωτογραφιών;  Και τι  αντιμετώπισαν στις δύσκολες αποστολές τους;
 

Καλό απόγευμα! 

Και μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε την εκπομπή των Αγίων Τόπων! Σήμερα μπορείτε να δείτε το νέο επεισόδιο για την Καπερναούμ.Χριστός Ανέστη! 
Αληθώς Ανέστη! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Τρελή ζύμη" χωρίς γλουτένη

"Είσαι Χόπκινς;"

Η Βασιλική Νευροκοπλή στην "Κόκκινη κλωστή"