Δανειστήκαμε τα πρώτα μας βιβλία!!!


Πίσω από κάθε δραστηριότητα της Ενορίας μας υπάρχουν πολλοί εθελοντές. 

… Εκτός από τους δασκάλους και τους καθηγητές του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου και τους υπεύθυνους των πολλών και ωραίων δραστηριοτήτων που προσφέρονται και προσφέρουν εθελοντικά για όλα τα παιδιά από την Ά τάξη δημοτικού μέχρι και την Γ Λυκείου, υπάρχουν και εστιατόρια και φούρνοι που με πολλή αγάπη προσφέρουν φαγητό και αρτοσκευάσματα σε όλους εκείνους που τρέχουν στην Παναγιά μας και ζητούν το απλό και καθημερινό. Ένα πιάτο φαγητό και λίγο ψωμί.

Έρχονται συμπολίτες μας και από το περίσσευμα της καρδιάς τους χαρίζουν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για κάθε άνθρωπο που τα έχει ανάγκη.

Έτσι λοιπόν όταν η Ενορία μας ανακοίνωσε την δημιουργία δανειστικές βιβλιοθήκης και παρακάλεσε - προσκάλεσε όσους ανθρώπους μπορούν να βοηθήσουν, άρχισαν να καταφθάνουν δεκάδες βιβλία!!!


Επίσης με πολύ μεγάλη προθυμία εθελοντές προσφέρθηκαν για να αρχειοθετήσουν και να καταγράψουν ηλεκτρονικά ένα-ένα όλα τα βιβλία!!!

Μετά από την τόση αγάπη όλων και του καθενός ξεχωριστά, η βιβλιοθήκη μας άρχισε με αργά αλλά σταθερά βήματα να λειτουργεί.

Ένας από τους πρώτους που δανείστηκε βιβλία είναι βέβαια το μικρό μου, ο Μανώλης!!!






Εύχομαι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού να μας βρήκε όλους με υγεία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Σαρακοστή!!!

Το Πρώτο Πάσχα