Μια μπαλαρίνα που χορεύει η αγάπη





Είναι κάποιες μέρες ίσως και εβδομάδες που όλα μοιάζουν αρκετά δύσκολα. Η κούραση, μια περιπέτεια υγείας μια αναποδιά, μια άσχημη κατάσταση. 




Σε τέτοιες περίεργες συνθήκες ο καλός Θεός  που ξέρει πόσο με χαλαρώνει και με βοηθά η διαδικασία της δημιουργίας μου στέλνει ανθρώπους που με εμπνέουν και μου φτιάχνουν το κέφι. 


Είναι άνθρωποι ιδιαίτεροι που πολλές φορές καλά καλά δεν του γνωρίζω αλλά είναι ξεχωριστοί και με κάνουν να χαμογελώ...Τοτε με ένα μαγικό τρόπο το σπίτι μας μετατρέπεται σε ένα μικρό εργαστήρι που γεμίζει χρυσόσκονη, χρώματα, πινέλα, ριζόχαρτα, λαμπάδες. 


Ανάλογα με  την εποχή. 
Μπορεί να μείνουν πίσω οι δουλειές του σπιτιού, να μην προλάβω να μαγειρέψω, να κουραστώ όμως η ηρεμία της ψυχής που κερδίζω είναι πολύ πιο σημαντική από  την οποιοδήποτε  δουλειά! 
Πιστεύω πως είναι τόσο ωφέλιμο να βγαίνουμε από τις έννοιες μας προσφέροντας στο συνάνθρωπο. 
Κι όσο περισσότερο απομακρινόμαστε από το μικρόκοσμο μας κι εστιάζουμε στο διπλανό μας, τόσο πιο εύκολα θα βοηθήσουμε κι εμάς. 

"..γι αυτό και μέσα σε κάθε ζωή υπάρχει πάντα κάτι πιo βαθύ
απ' τον εαυτό της - η ζωή των άλλων." **

(Τάσος Λειβαδίτης) 






Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας ταξίδεψαν στο Ρέθυμνο για το παζάρι



























 














Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Συνδιμιουργοί και οι τρεις είστε με υπομονή σας όταν έγινε το σπίτι εργαστήριο. Ιδιαίτερα ο Μανόλης με τόση χρυσόσκονη που αντίκρισαν τα μάτια του 😊❤️❤️❤️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Η υψηλότερη μορφή άνοιξης!!!