Πασχαλινά μπισκότα στο βάζο με εκτυπώσιμη συνταγή


Αγαπημένη μπλογκοπαρεούλα σε χαιρετώ! Τι κάνετε; εύχομαι να είστε καλά! 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν λιγάκι δύσκολο και με το Μανόλη δε βγήκαμε γενικά από το σπίτι. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα ακόμα και όταν δεν είμαστε και τόσο καλά.

Γι'αυτό λοιπόν σκέφτηκα να φτιάξω ένα μείγμα για πασχαλινά μπισκότα στο βάζο  που μπορεί να το κρατήσει κάποιος στο σπίτι του, να το χαρίσει στη νονά, στη δασκάλα και σε όποιο αγαπημένο πρόσωπο επιθυμεί. Γενικά θεωρώ ότι τα χειροποίητα δωράκια όσο απλά και να είναι πάντα ξεχωρίζουν!  



Τα συγκεκριμένα  μπισκοτάκια είναι μια αγαπημένη συνταγή και γίνονται νοστιμότατα ! Αρέσουν πολύ στο Μανόλη και σε όλους τους φίλους του εδώ στη γειτονιά. 


 Τα υλικά που θα χρειαστούμε  για το βάζο είναι τα εξής : Αλεύρι, βρώμη, μπέικιν βανίλια σκόνη, ζάχαρη, καστανή και λευκή, καραμελάκια Μ&MS. 


και δείτε ακριβώς τις δοσολογίες, τα επιπλέον υλικά και τον τρόπο παρασκευής τους. 



Γεμίστε βαζάκια με το μείγμα για πασχαλινά μπισκότα και χαρίστε τα με αγάπη! 

Υ. Γ. Οι δοσολογίες είναι μετρημένες με δοσομετρική κούπα. Όμως επειδή καμία φορά το αλεύρι που χρησιμοποιούμε μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ποσότητα υγρού υλικού έχετε δίπλα σας λίγο επιπλέον βούτυρο ή λάδι αλλά η ζύμη δεν πρέπει να είναι πολύ αραιή γιατί τα μπισκότα θα απλώσουν και θα ενωθούν μέσα στο ταψί...  Η υφή της ζύμης μας πρέπει να είναι όπως του κουραμπιέ. Τα μπισκοτάκια  αυτά δε ροδίζουν, πρέπει να τα αφήσουμε να κρυώσουν στο ταψί ώστε να μη σπάσουν καθώς τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Να σας πω επίσης  ότι το αβγό που χρειάζεται να προσθέσουμε πρέπει να είναι μεγάλο. Καλή εβδομάδα να έχουμε! 







Σχόλια

  1. Πολύ ωραία ιδέα Ειρήνη μου. Θα ξετρελάνετε σίγουρα, όποιον τα λάβει.
    Και εξαιρετικό, που η συνταγή είναι "ενσωματωμένη".
    Μπράβο σας!
    Να σε ρωτήσω, αν δεν βάλουμε τη βρώμη, μπορούμε να βάλουμε την ίδια ποσότητα (της βρώμης) αλεύρι;
    Σε φιλώ! Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρίνα μου! Ναι μπορείς να αφαιρέσεις εντελώς τη βρώμη και βάλεις αλεύρι. Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Σαρακοστή!!!

Το Πρώτο Πάσχα