Αναγνώσματα της "Κόκκινης Κλωστής"




Καλησπέρα φίλοι μου!  
Πολλές φορές μου ζητάτε εκτός από τα παιδικά αναγνώσματα να σας προτείνω και βιβλία για ενήλικες μέσα από τη στήλη της εκπομπής "Κόκκινη Κλωστή"του blog. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για το βιβλίο "Μικρά Εωθινά"από τις εκδόσεις " Εν πλω" που ήρθε στα χέρια μου ως δώρο και μου αρέσει πολύ!



 Ένα βιβλίο που μπορεί να είναι μικρό σε διαστάσεις αλλά αριθμεί περίπου 530 σελίδες, και  περιλαμβάνει 365 μικρά κείμενα, ένα για κάθε ημέρα του χρόνου.



 Κάθε κείμενο αναπτύσεται σε μία -  δύο μικρές σελίδες και είναι ξεχωριστό από  από όλα τα υπόλοιπα. Τα καθημερινά αναγνώσματα  μας μιλούν για  διάφορα θέματα, όπως τη φιλία, την αγάπη , τη σιωπή, την αυτοφροντίδα, τη μνησικακία, τη χαρά, την ευγνωμοσύνη, τη γονεϊκότητα  και μας δίνουν το έναυσμα για ωφέλιμες σκέψεις... Η γραφή του είναι απλή, άμεση.  όμορφη και καθόλου κουραστική. 


  Και μια δεύτερη πρόταση  για όλες τις φίλες  που  διαβάζουν το μπλογκάκι μου είναι αυτή η χαριτωμένη ατζέντα με υπέροχη για το 2023 των εκδόσεων "Θύρα". Είναι η ομορφότερη και η πιο προσεγμένη ατζέντα που κυκλοφορεί φέτος  και 
είμαι σίγουρη πως θα την αγαπήσετε όσο εγώ! 





Εσείς έχετε προμηθευτεί ατζέντα για τη νέα χρονιά;








 

Σχόλια

  1. Η ατζέντα σου είναι υπέροχη, Ειρήνη.
    Και το βιβλίο φαίνεται ενδιαφέρον.
    Φυσικά και μπορείς να πάρεις μέρος στο Craftlandia Challenge. Θα χαρώ πολύ να συμμετέχεις. Κάνε μια ανάρτηση με θέμα τον χιονάνθρωπο μέχρι τις 12 Ιανουαρίου και "ανέβασε" το link σου στο μπλογκ μου. Αν δεν γνωρίζεις πώς να το κάνεις, απλά άσε μου ένα μήνυμα και θα το κάνω εγώ. Σε φιλώ, φίλη μου. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Χαίρομαι πολύ! Θα ετοιμάσω την κατασκευή μου! Καλή χρονιά Μια!

      Διαγραφή
  2. Το βιβλίο ακούγεται υπέροχο και η ατζέντα δείχνει φανταστική. Είναι ημερήσια; Έχει καθόλου σελίδες κενές για σημειώσεις;
    Έχω προμηθευτεί για φέτος την ατζέντα μου, αλλά θα την έχω υπόψιν για του χρόνου.
    Ευχαριστούμε για τις προτάσεις Ειρήνη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρίνα μου! Είναι ημερολόγιο για όλο το χρόνο ξεχωριστά την κάθε ημέρα, έχει χώρο για να σημειώσουμε τις υποχρεώσεις, τι βιβλία διαβάζουμε ,τι μουσική ακούμε,τα γενέθλια τις επετείους, να οργανώσουμε την εβδομάδα, κτλ. Επίσης περιλαμβάνει τις αργίες τις γιορτές και τις νηστείες.
      Κατά τη γνώμη μου είναι ότι πιο όμορφο σε ατζέντα κυκλοφορεί φέτος! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου Ειρήνη μου.
      Σε φιλώ!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά Ειρήνη και στη Φασκομηλιά σου εδώ. Δεν το ξέρω το βιβλίο, μπήκε όμως στη λίστα με τα προσεχώς. Όσο για την ατζέντα...θα την έχω υπόψιν κυρίως για τις κόρες μου που τις λατρεύουν
    Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις σου
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Άννα! Πιστεύω ότι θα αρέσει στα κορίτσια σου η ατζέντα είναι πολύ όμορφη. Καλή χρονιά καλή συνέχεια φιλιά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Σαρακοστή!!!

Το Πρώτο Πάσχα