"Γιατί απλά κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο πολύ ξεχωριστοί"...

Καλημέρα αγαπημένοι αναγνώστες του μπλόγκ μου. Σήμερα πέρασα να σας ευχηθώ καλή πορεία προς τα Χριστούγεννα  και να σας προτείνω να παρακολουθήσετε  μια πραγματικά σπάνια συνέντευξη ενός ξεχωριστού και πολύ αγαπημένου μας ανθρώπου. Το περασμένο καλοκαίρι που ταξιδέψαμε στους Αγίους Τόπους είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας φιλοξενήσει στην ιστορική βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωσταντίνης κ. κ. Αρίσταρχος Γέρων Αρχιγραμματέας του ελληνορθόδοξου  Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

 Δεν θα πω τίποτα άλλο. Παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ  που μας άνοιξε την καρδιά του, και ότι είμαι ευγνώμων  που τον γνώρισα από κοντά γιατί είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  και στην αδελφή  Μαριάμ από την Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής Ηρακλείου την αδερφή του Σεβασμιωτάτου για το σπάνιο φωτογραφικό υλικό...

 




"Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει"

Τάσος Λειβαδίτης






Σχόλια

  1. Θα το δω με ηρεμία το μεσημέρι. Ταξίδι ζωής οι Άγιοι Τόποι, μακάρι να μας ελεήσει ο Θεός να βρεθούμε όλοι στα Άγια αυτά μέρη. Καλή μετάνοια να έχουμε και καλή πορεία προς τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Άγιοι Τόποι μένουν για πάντα στην καρδιά του κάθε προσκυνητή Μαρίνα μου! Δες τη συνέντευξη όποτε μπορέσεις αξίζει πραγματικά! Καλή πορεία προς τη Φάτνη του Χριστού να έχουμε και καλή μετάνοια!

      Διαγραφή
  2. Φωτεινά παραδείγματα Ειρήνη μου αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην Χάρη του Θεού μας και με θεάρεστο το έργο τους φωτίζουν τον δρόμο της ιεροσύνης τους.
    Να έχουμε την ευλογία τους να μας δίνουν δύναμη στην πορεία προς τις Αγιες μέρες που έρχονται .
    Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτό το όμορφο βίντεο μαζί μας και μάθαμε και εμείς για τον πραγματικά ξεχωριστό αυτόν άνθρωπο το έργο του την ζωή του.
    Να είσαι καλά Ειρήνη μου , με ότι όμορφο κάνεις, ας έχουμε καλοσύνη στην ψυχή μας φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ καλός ο Γέροντας Αρίσταρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής