Αντίο Δημοτικό


Χθες το βράδυ ήταν η γιορτή αποφοίτησης  του Μανόλη από το δημοτικό.

 

 
Η βραδιά ανήκε αποκλειστικά και μόνο στα γλυκά εκτάκια, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την παράσταση του "Οδυσσεβάχ" τραγούδησαν ως νονοί και νονές με τα παιδάκια της πρώτης  δημοτικού και χόρεψαν με πολύ κέφι στο πάρτυ που ακολούθησε.


Έτσι, γλυκά και όμορφα  έκλεισε ένα κεφάλαιο στο  βιβλίο των μαθηματικών χρόνων του μικρού μου.


 
Υπήρχε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά  ατμόσφαιρα γιατί αφήνουμε το αγαπημένο μας  δημοτικό σχολείο και τελειώνει μια εποχή γεμάτη γέλια, μαθήματα, εκδρομές,  συναισθήματα,  φιλίες, αγαπητούς ανθρώπους, γιορτές, εύκολες και δύσκολες καταστάσεις.


Αλλά και μια  υπόσχεση ότι οι όμορφες στιγμές και η καλή φιλία των παιδιών μας  θα συνεχιστεί στο Γυμνάσιο γιατί όλα σχεδόν τα παιδιά από το τμήμα του Μανόλη θα βρεθούν στο ίδιο σχολείο.


Μπορεί να μην είναι στην ίδια αίθουσα αλλά οι εμπειρίες  που έχουν ζήσει τόσα χρόνια, μαζί με τις κοινές αναμνήσεις, τους έχουν δέσει πραγματικά σαν αδέρφια. Εκείνο που παρατήρησα όσες φορές έχω δει μαζί τα παιδιά του ΣΤ' 1 είναι πως κυριολεκτικά και με όλη τη σημασία της λέξεως είναι "ΜΑΖΙ"!
Έχουν αποδεχθεί και αγαπήσει άνευ όρων ο ένας τον άλλον χωρίς ακραίες αντιπαλότητες και αντιζηλίες.


Είναι αδέρφια της καρδιάς. Έτσι στο γυμνάσιο θα έχουν την έγνοια ο ένας του άλλου και δε θα νιώθουν μόνοι! Αλλά και τα παιδιά που δε θα βρίσκονται στο ίδιο σχολείο , οι γειτονιές τους είναι κοντά και δεν θα χαθούνε!  Παρέα θα συνεχίσουν να κάνουν.



Εγώ, θα τους ευχηθώ με όλη  μου την ψυχή να είναι πάντα ευτυχισμένα με υγεία να ονειρεύονται να βάζουν στόχους να γελάνε  και να τραγουδούν ! (Θυμάμαι όταν τα περιμέναμε να επιστρέψουν από την τελευταία μεγάλη τους εκδρομή, καταλάβαμε πως έφτασαν όταν ακούσαμε  τραγούδια... Είπαμε όλοι οι γονείς του ΣΤ 1 " Οι δικοί μας έρχονται!") 😊😘


Και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν τη σπάνια και πραγματική φιλία τους!



Καλό Καλοκαίρι παιδιά! Ένας κύκλος έκλεισε χθες βράδυ... Θα ανοίξετε ΜΑΖΙ ένα νέο κύκλο το Σεπτέμβριο! Καλή Αντάμωση στην αυλή του Γυμνασίου!

https://youtu.be/1Ba3fOvlruU






Σχόλια

  1. Τέλεια μπράβο Μανώλη μου καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω Θεώ. Με το καλό στο Γυμνάσιο. Να τον χαιρόμαστε ❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφα πράγματα. Καλή πρόοδο στον Μανώλη και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα από Σεπτέμβρη.
    Να απολαύσει το καλοκαίρι του και να γεμίσει δυνάμεις.
    Και εσείς να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε σε χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής