Φτιάχνουμε εύκολο πασχαλινό στεφάνι


Καλημέρα σας! Το  Πάσχα πλησιάζει  και το σπίτι μας έχει μετατραπεί σε ένα μικρό  ανοιξιάτικο εργαστήριο. Χθες λοιπόν, η μέρα ήταν αφιερωμένη στις κατασκευές .  Σκεφτόμουν εδώ και αρκετές μέρες να φτιάξουμε με το Μανόλη   ένα  πασχαλινό στεφάνι  για να  στολίσουμε την πόρτα μας, αλλά ήθελα να είναι κάτι απλό και εύκολο με υλικά που υπήρχαν ήδη στο σπίτι.
Έτσι, έψαξα μέσα στα ντουλάπια που αποθηκεύω τα υλικά μου και βρήκα ότι ακριβώς μου χρειαζόταν.

Υλικά:


1 έτοιμο στεφάνι από λυγαριά ή ότι άλλο μας βρίσκεται ( το  δικό μου το είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό από το Χειροκάμωτο)

Πασχαλινά αυγουλάκια από φελιζόλ

Κορδέλες σε ότι χρώματα έχουμε

Λουλουδάκια  μικρά υφασμάτινα

Κόλλα  και πιστόλι σιλικόνης

Ένα κομμάτι σπάγκο, ψαλίδι

Διαδικασία:  Κόψαμε τις κορδέλες, τις περάσαμε ανάμεσα από τις πτυχές του στεφανιού και τις δέσαμε . Τέλος κόλλησα σε διάφορα σημεία με τη σιλικόνη τα  αυγουλάκια με τα λουλούδια και ήταν έτοιμο  να το κρεμάσουμε με το σπάγκο στην πόρτα .Το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!  Η κατασκευή μας έγινε πραγματικά υπέροχη γιατί δημιουργήθηκε με παιδική διάθεση και απλά υλικά.


Στο τέλος της ημέρας διαβάσαμε κι ένα αστείο παραμύθι για καληνύχτα. Μια ιστορία για ένα πεισματάρικο αυγουλάκι  που  προτιμούσε να γίνει ομελέτα παρά να βαφτεί κόκκινο. Μια χιουμοριστική ιστορία για όλα εκείνα τα αυγουλάκια που θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο των άλλων και δεν καταδέχονται να  κάνουν τα ίδια πράγματα με τα υπόλοιπα.


Καλή και δημιουργική συνέχεια
στην ανοιξιάτικη  μέρα  μας!











Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής