"Ο Μηνάς και οι θησαυροί του χάρτινου ταξιδιού"

Ο Μηνάς έχει αλλάξει πολύ. Δεν βρίσκει καθόλου χρόνο  να μιλήσει με την οικογένεια του. Δεν προλαβαίνει να παίξει με τους φίλους του , να φτιάξει λιχουδιές στην κουζίνα με τη μαμά, να πάει βόλτα για ποδήλατο με το μπαμπά. 

Έχει φοβερούς  αγώνες να δώσει στο
 playstation. Πρέπει να κάνει μεταγραφές, να δημιουργήσει ομάδες να νικήσει διεθνείς   αντιπάλους και να καταρρίψει ένα σπουδαίο ρεκόρ. 
 Σιγά σιγά το μικρό αγόρι ξέχασε ακόμα και να χαμογελάει. 



Κάποιο απόγευμα όμως που βρίσκεται στο σπίτι του παππού , αρχίζει ένα παιχνίδι σε μια διαφορετική "πίστα", έναν αγώνα  αληθινό  με δύσκολο αντίπαλο. 



Αλλά ο Μηνάς δεν  θα φοβηθεί . Γιατί θα βρει έναν φίλο  με ασύγκριτη δύναμη, συμμάχους  που θα ταξιδέψει μαζί τους πάνω σε χάρτινα φτερά και θα ανακαλύψει Θησαυρούς που δε φανταζόταν ότι υπάρχουν! 






" Ο Μηνάς και οι θησαυροί του χάρτινου ταξιδίου "  της Ρουμπίνης Τσακανίκα-Λευθεριώτη των εκδόσεων "Νάμα" είναι ένα βραβευμένο  υπέροχο βιβλίο  με εξαιρετική εικονογράφηση,που προάγει τη φιλαναγνωσία και παρουσιάζει με απλά λόγια και κατανοητό τρόπο στα παιδιά τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την πολύωρη, άσκοπη  και αλόγιστη χρήση του διαδικτύου και των  ηλεκτρονικών παιχνιδιών . 


 Το αγαπήσαμε πολύ  γιατί αναφέρεται στον Προστάτη  Άγιο της πόλης μας και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!  



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής