ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!Ένας χαρούμενος γιορτινός ήλιος επιμένει να μοιράζει απλόχερα «παράνομα εισιτήρια της άνοιξης στα χέρια μας».
Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές ήτανε φέτος λιγάκι διαφορετικές. Μετά από τις καθιερωμένες βόλτες στη στολισμένη πλατεία Ελευθερίας με τα παιδιά δεν επιστρέψαμε στο σπίτι για να ανάψουμε το τζάκι και να ψήσουμε κάστανα, αλλά περπατούσαμε μέχρι την πλατεία των Λιονταριών για να πιούμε στη συνέχεια δροσερό χυμό πορτοκαλιού.
Ο νοτιάς που φυσούσε δεν με κούραζε! Αντίθετα νομίζω ότι μου έφτιαχνε την διάθεση επειδή ταξίδευε πάνω στη στολισμένη πόλη το άρωμα από τα μανουσάκια που υπήρχαν μαζί με χρωματιστές ανεμώνες στους πάγκους των μικροπωλητών της αγοράς ….. Η μυρωδιά τους τόσο έντονη και μεθυστική, έμοιαζε με νοσταλγία και μου έδωσε έμπνευση για δημιουργία με πυλό και ξύλο…..

Ξύλινα αλογάκια …… ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα!


Πήλινο ρόδι …… ντεκουπάζ με ρυζόχαρτο!


Ημερολόγιο με ξυλάκια και τριαντάφυλλα φτιαγμένα από κορδέλες!


Έτσι όμορφα και οικογενειακά και με άλλες διάφορες κατασκευές περάσανε οι γιορτινές ημέρες και το Σάββατο που μας πέρασε συναντηθήκαμε με τους μικρούς μου καλλιτέχνες πρώτη φορά τη νέα χρονιά. 

Φτιάξαμε ημερολόγια του 2016. Μια κατασκευή απλή και παιδική αλλά σίγουρα πανέμορφη. Τη ζωγραφιά την εκτυπώσαμε από εδώ sofiaadamoubooks.blogspot.com και στη συνέχεια ζωγραφίσαμε με ξυλομπογιές και μαρκαδόρους. 


Κολλήσαμε το ημερολόγιο και στολίσαμε με κορδέλες και λουλούδια, γράψαμε ευχές πάνω σε καρδούλες και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη συνάντηση μας που θα κόψουμε τη βασιλόπιτα μας!!!


Καλή Χρονιά μικρά μου!!!! Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Τρελή ζύμη" χωρίς γλουτένη

"Είσαι Χόπκινς;"

Η Βασιλική Νευροκοπλή στην "Κόκκινη κλωστή"