Χαρούμενη επιστροφή.....!!!!!



Η πρώτη μας συνάντηση με τα παιδιά για τη νέα χρονιά ήταν πραγματικά πολύ όμορφη το Σάββατο που μας πέρασε! 

Την περισσότερη ώρα την αφιερώσαμε για να μιλήσουμε για το πώς περάσαμε τις γιορτές, για παιχνίδια στο χιόνι που έπεσε και στην Κρήτη μας φέτος ακόμη και μέσα στην πόλη, έστω και λίγο, αλλά και για όμορφους χιονάνθρωπους. 


Αυτό ήταν και το θέμα της κατασκευούλας μας. Τα παιδιά παιδάκια μου με πολύ επιδέξιο τρόπο και πολύ φαντασία, όπως ακριβώς ταιριάζει στην υπέροχη ηλικία τους, χρωμάτισαν ένα χιονανθρωπάκι και φτιάξαμε ένα διακοσμητικό για την πόρτα του δωματίου μας. Την κατασκευή μας την βρήκαμε από e-children.blogspot.gr .

 Όμως πρίν αποχαιρετιστούμε για τις εορτές, φτιάξαμε όμορφα στολίδια και στολίσαμε την αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών και στολίσαμε και το δεντράκι μας με πολύ χαρά.







Το δωράκι που ετοίμασα για τους μικρούς μου καλλιτέχνες δεν θα μπορούσε να μην είναι από ανακυκλωμένο υλικό και ήταν ένα ημερολόγιο. 


Ευχαριστώ πολύ τον κ. Νίκο που από το ξυλουργείο του μας χάρισε με χαρά τα κομμάτια ξύλων για αυτή την κατασκευή. Στην επόμενη συνάντηση μας όλοι μαζί θα κόψουμε και την βασιλόπιτα μας!!!!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παγωτό χωρίς γλουτένη και λακτόζη

Το Αυγό

Το προζύμι της Μεγάλης Παρασκευής