ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!!Χθες ήταν η πρώτη συνάντηση των μικρών δημιουργών στην Ενορία μας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. Ξεκινήσαμε το Τμήμα Χειροτεχνιών και Κατασκευών μια από τις δώδεκα (12) Δραστηριότητες που έχουμε φέτος στην Ενορία μας και που προσφέρονται εντελώς δωρεάν.
Η αίθουσα λοιπόν γέμισε με χαρούμενα γλυκά προσωπάκια, γεμάτα κέφι και καλλιτεχνική διάθεση!Πρώτη μας κατασκευή ένα όμορφο φθινοπωρινό φύλλο. Όλοι μαζί κόψαμε από δύο διαφορετικά σε χρώμα χαρτονάκια  «πλατανόφυλλα» και τα κολλήσαμε μεταξύ τους. Με πολύ επιδεξιότητα κρεμάσαμε χαντρούλες και η πρώτη μας κατασκευή είναι έτοιμη!Βέβαια η δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη δίνει στη φαντασία φτερά και την δυνατότητα να κάνει μικρά ή μεγάλα αριστουργήματα!!!

Μοναδική δημιουργία...Πολλά πολλά μπράβο!!!!


Όταν ολοκληρώσαμε την πρώτη μας χειροτεχνία ήρθε η ώρα για ένα μικρό δωράκι καλωσορίσματος, φυσικά από ανακυκλωμένο υλικό! Υλικά για δωράκια καλωσορίσματος:

·         Πλαστικό μπουκάλι (από εμφιαλωμένο νερό εδώ)
·         Διάφανη ζελατίνη
·         Χρωματιστές χαρτοταινίες
·         Χρωματιστές κορδέλεςΔιαδικασία:


                Κόβουμε το πλαστικό μπουκάλι μας με προσοχή στο επιθυμητό μέγεθος, το τυλίγουμε με την ζελατίνη και κολλάμε με χαρτοταινίες. Βάζουμε μέσα γλυκάκια, το κλείνουμε με μια ωραία κορδελίτσα και έτοιμο να το προσφέρουμε με πολύ αγάπη!


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χέρια

Η εκδρομή στην Τρυπητή

Η πρώτη εγγραφή