ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΛΟΟΥΝ!!!!


Είμαι τόσο ευτυχισμένη κάθε φορά που μπαίνω στο παιδικό δωμάτιο. Τώρα  που μας ήρθε και το δεύτερο «μεγάλο» κρεβάτι για το Μανώλη μου. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε διαβάζουμε ιστοριούλες – παραμύθια και έχουμε δύο δακτυλοκουκλάκια να μας κουβεντιάζουν. Έναν αστειούλη κλόουν και έναν καλοσυνάτο δράκο. Σκεφτήκαμε λοιπόν να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο αστείο «τυπάκο» από άδειες συσκευασίες παιδικών γιαουρτιών………….. δεν είναι χαριτωμένος;

Υλικά

v  3 άδειες συσκευασίες παιδικών γιαουρτιών
v  Υγρή κόλλα στιγμής
v  Κορδόνι από μαλλί πλεξίματος ή κλωστές
v  Κουμπιά
v  Χαρτονάκι λεπτό
v  Πλαστικά ματάκια για κατασκευές
v  1 πον πν για κατασκευές
v  1 στρασάκι
Οδηγίες

Παίρνουμε την μια από τις τρείς συσκευασίες του γιαουρτιού και την τοποθετούμε στο τραπέζι μας ανάποδα, κολλάμε κουμπάκια με δυνατή υγρή κόλλα στιγμής. Μέχρι να στεγνώσει φτιάχνουμε με ένα κομμάτι χαρτονάκι ένα φιογκάκι και το κολλάμε και αυτό πάνω από τα κουμπάκια μας.


Στη συνέχεια παίρνουμε το δεύτερο άδειο κουτάκι το οποίο και θα χρησιμοποιήσουμε ως πρόσωπο του κλόουν, του κολλάμε τα ματάκια στο σωστό ύψος, το πον πον για μυτούλα και το στρασάκι για στόμα. Τελευταίο στάδιο για το δεύτερο μας κουτάκι τα μαλλιά του κλόουν μας. 


Κολλάμε στο πάνω μέρος τα κορδονάκια από μαλλί πλεξίματος ή κλωστές με την κόλλα μας και αμέσως σκεπάζουμε την κατασκευή με το τρίτο κουτάκι που γίνεται με τον τρόπο αυτό το καπελάκι του «φίλου» μας.

Τώρα είναι έτοιμος να πει όμορφα παραμυθάκια και να κάνει χαρούμενη μια γωνιά του παιδικού δωματίου και όχι μόνο!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Τρελή ζύμη" χωρίς γλουτένη

"Είσαι Χόπκινς;"

Η Βασιλική Νευροκοπλή στην "Κόκκινη κλωστή"